fbpx
Logo Ortho Akkerman

Hoe werkt Invisalign

Neem contact op

Voor een mooie glimlach

Een onzichtbare beugel op maat

Wat is een Invisalign beugel?

Met een Invisalign onzichtbare beugel transformeren we jouw glimlach. Een Invisalign clear aligner is gemaakt van een dun en transparant materiaal, genaamd SmartTrack. Tijdens je behandeling bij Clearalignexpert.nl ontvang je meerdere unieke aligners die we precies afstemmen op je gebit en het gewenste eindresultaat.

Draag de aligner elke dag

Zo draag je de aligners

Je ontvangt van ons unieke aligners die je per dag 20 tot 22 uur draagt en die je elke 1 à 2 weken inwisselt voor een nieuwe set. Op deze manier veranderen we de stand van je gebit geleidelijk.

Stap 1

Het vooroverleg

Tijdens een vooroverleg bespreken we je wensen voor een nieuwe glimlach en kijken we naar de mogelijkheden.

Stap 2

De iTero-scan

Met een iTero-scan creëren we een duidelijk overzicht van je gebit. Hiermee laten we je ook zien wat je kunt verwachten van het eindresultaat.

Stap 3

De behandeling

Je ontvangt de onzichtbare beugels. We controleren regelmatig de voortgang en kunnen indien nodig de aligners hierop aanpassen.

Stap 4

Je nieuwe glimlach

Als de behandeling is voltooid, geniet jij van je nieuwe glimlach. Zorg ervoor dat je je gebit goed onderhoudt, zodat je zo lang mogelijk geniet van de glimlach.

Duur van de behandeling

Hoelang duurt een behandeling met Invisalign?

Een behandeling met de Invisalign clear aligners duurt 12 tot 18 maanden. De daadwerkelijke duur is afhankelijk van je wensen, de complexiteit en de voortgang.

 

Neem contact met ons op