fbpx
Logo Ortho Akkerman

Neem contact op

Voor een mooie glimlach

Een op maat gemaakte beugel voor je glimlach

Invisalign beugel

Met de Invisalign, een vrijwel onzichtbare beugel, creëer je de glimlach waar je van droomt. Met de Invisalign beugel helpen we je om je gebit langzaam aan te passen aan de hand van je wensen.

Ten opzichte van een slotjesbeugel, heeft de Invisalign aligner de volgende voordelen:

  • Vrijwel onzichtbaar
  • Comfortabel
  • Hygiënisch
  • Het eindresultaat is van tevoren goed in beeld te brengen

Bij Clearalignexpert.nl komen we naar jouw tandarts toe, zodat je veel minder moeite hoeft te doen voor je nieuwe glimlach.

Voor elk probleem een andere oplossing

Behandelingen

Heb je last van een spleetje tussen je tanden, een overbeet of bijvoorbeeld scheve tanden? Met de Invisalign beugel kunnen we je gebit corrigeren. We bieden verschillende Invisalign behandelingen aan, allemaal met een focus op een specifieke oplossing.

De Invisalign beugel is geschikt voor iedereen die op een onopvallende manier zijn of haar gebit wil verbeteren.

Spleetje tussen tanden

Overbeet

Scheve tanden

Onderbeet

Een mooie glimlach is waardevol

Kosten van de Invisalign behandelingen

Iedere behandeling met de Invisalign onzichtbare beugel is anders en heeft een andere complexiteit. Om deze reden tonen we geen prijzen op onze website. Wil je weten hoeveel je kwijt bent aan de behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.

"Ik heb een zeer goede ervaring met de invisalign. Hij is vrijwel niet zichtbaar, wat ik op mijn leeftijd erg fijn vind. Ik moest wel echt even wennen aan de beugels. Ik ben nog bezig met het traject, maar ik zie nu al een hoop verbetering in de stand van mijn tanden!”

- Lawrence

"Ik raad iedereen een Invisalign aligner aan! Deze beugels voel je bijna niet, je ziet hem bijna niet en zodra het allemaal klaar is, heb je weer een prachtig gebit. Helemaal blij met het eindresultaat.”

- Astrid

"Ik vind het erg handig dat ik de beugel ook uit kon doen, zodat ik ook gewoon kon eten en mijn tanden kon poetsen. Ik vond het proces snel en efficiënt verlopen. Niet alleen mijn bezoeken aan de praktijk verliepen goed, maar ook het dragen van de beugel.”

- Marcel

“Ik draag mijn Invisalign beugel inmiddels 3 maanden en ik ben nog steeds tevreden met mijn keuze om te beginnen aan dit traject. Ik kan er goed mee praten, ik zie nu al verschil en ik heb er bijna geen last van.”

- Marianne

Een comfortabele en onzichtbare aligner

Wat is een Invisalign beugel?

Een Invisalign is een dunne en transparante beugel van kunststof. De beugels zijn speciaal voor jouw gebit op maat gemaakt en helpen bij het oplossen van je gebitsproblemen.

De Invisalign aligners, de beugels, draag je steeds voor enkele weken, waarna je een nieuwe krijgt. Je kunt hem eenvoudig uitnemen bij het eten en drinken, maar moet je hem de rest van de dag wel dragen. Het grootste voordeel is dat ze nagenoeg onzichtbaar zijn en je ze bijna niet voelt, maar ze wel zichtbaar resultaat geven.

Altijd bij jou in de buurt

Invisalign behandelingen in Nederland en België

De specialisten van Clearalignexpert.nl helpen je bij het creëren van je droomgebit. Het maakt niet uit waar je in Nederland of België woont, we komen namelijk naar jouw tandarts toe. Hier maken we een analyse van je huidige gebit en brengen we je wensen in kaart. Je ontvangt je Invisalign beugel bovendien bij je eigen tandarts.

Wil je meer weten over deze onzichtbare beugel of wil je graag een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 012 3456789.

Neem contact met ons op