fbpx
Logo Ortho Akkerman

Een beugel voor volwassenen

Onzichtbare beugel

Voor een mooie glimlach

Een clear aligner op maat gemaakt

Bij Clearalignexpert.nl helpen we je om weer volop te genieten van je glimlach. Met een onzichtbare beugel van Invisalign verbeter je de uitstraling van je gebit, zonder dat je te maken krijgt met de nadelen van een slotjesbeugel.

Wat is een onzichtbare beugel?

Een onzichtbare beugel is een vrijwel onzichtbare beugel gemaakt van een gepatenteerd dun en transparant kunststof, genaamd SmartTrack-materiaal. De beugels worden precies afgestemd op jouw gebit en helpen bij het oplossen van de gebitsproblemen die je ervaart. De unieke aligners draag je 20 tot 22 uur per dag en wissel je elke 1 à 2 weken in voor een nieuwe set. Dit nemen we ook op in je behandelplan.

Meerdere clear aligners

Omdat je gebit steeds verandert door de doorzichtige beugels, controleren we ongeveer om de 6 tot 8 weken de voortgang op locatie van je eigen tandartspraktijk. Je ontvangt dan ook je nieuwe set met aligners. Deze afspraken zijn overigens minder frequent dan wanneer je een traditionele slotjesbeugel hebt. Je bent er dus minder tijd aan kwijt.

Sneller dan een slotjesbeugel

Hoelang duurt een behandeling

De duur van de behandeling met deze doorzichtige retentiebeugels is geheel afhankelijk van de situatie. Tijdens een eerste consult bezoeken we je tandartspraktijk om je wensen te bespreken en je gebit in kaart te brengen. Aan de hand hiervan kunnen we een betere inschatting maken van de totale behandelduur.

Een behandeling met een Invisalign beugel is in de meeste gevallen sneller klaar dan een behandeling met een slotjesbeugel.

Gemiddeld duurt de behandeling met Invisalign clear aligners 12 tot 18 maanden. Je zult wel al eerder verschil merken. De daadwerkelijke duur is afhankelijk van de complexiteit van de behandeling.

Overbeet

Spleetje tussen tanden

Scheve tanden

Onderbeet

Voordelen

Snel en comfortabel

Het dragen van een doorzichtige beugel brengt vele voordelen met zich mee. We brengen er graag een aantal voor je in kaart:

  • Het biedt een snel en blijvend resultaat
  • De beugel is vrijwel onzichtbaar
  • Het is een stuk comfortabeler dan een slotjesbeugel
  • We kunnen het te verwachten eindresultaat beter inzichtelijk maken
  • Het is een hygiënischere optie dan een slotjesbeugel, aangezien de beugel uitneembaar is voor tijdens het eten en drinken
  • De beugel is zeer geschikt voor volwassenen en tieners
  • Ideale beugel voor mensen die sporten, want je neemt de aligner gemakkelijk uit

Kleine tot complexe tandafwijkingen

Geschikt voor vrijwel alle tandafwijkingen

De Invisalign clear aligners zijn geschikt voor zowel volwassenen als tieners die hun glimlach willen verbeteren. Dankzij de innovatieve methode van Invisalign is het mogelijk om vrijwel alle veelvoorkomende problemen rondom gebitscorrecties en beten te verhelpen. Hierbij maken we geen onderscheid tussen kleine of complexe tandafwijkingen.

Afhankelijk van je wensen

De kosten van een onzichtbare beugel

Iedere behandeling met de Invisalign onzichtbare beugel is anders en heeft een andere complexiteit. Hierom tonen we geen exacte prijzen op onze website. Wil je weten hoeveel je kwijt bent aan de behandeling? Neem dan contact met ons op.

Daarnaast vergoeden diverse zorgverzekeraars een deel van de totale kosten. Neem contact op met je eigen verzekeraar om de mogelijkheden te bespreken.

Een gratis iTero-scan en 50% korting

Wil jij ook een nieuwe glimlach met de Invisalign clear aligner? Dan ontvang je bij Clearalignexpert.nl een gratis iTero-scan én 50% korting op je vooroverleg. We maken gebruik van het iTero Element 5D plus lite scansysteem. Dit is een 3D-intra-orale scanner, waarmee we je gebit scannen en we de voortgang van je gebit kunnen aantonen. Met de Invisalign Outcome Simulator laten we je zelfs zien wat je kunt verwachten van de gehele behandeling.

We komen naar jou toe

De werkwijze van Clearalignexpert.nl in Nederland en België

Bij Clearalignexpert.nl helpen we je om je droomgebit te creëren, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. We komen namelijk naar jouw tandarts toe om je wensen te bespreken en je gebit te analyseren. Het maakt hierbij niet uit of je in Nederland of België woont. De doorzichtige en uitneembare beugel ontvang je vervolgens bij je eigen tandarts.

Neem contact met ons op